Авто-Стар Черкаси Новини

Свіжі та актуальні новини від Авто-Стар Черкаси.

  1. Новини
  2. Акція "Свіжий подих вашого авто"
02.06.2021
Сервісні новини

Акція "Свіжий подих вашого авто"

Поява неприємних запахів псує атмосферу в салоні, створюючи дискомфорт для водія та пасажирів, до того ж може містити небезпеку для здоров'я водія та його пасажирів. Тому якісна чистка та обробка ситеми кондиціонування — важлива процедура, яку необхідно регулярно проводити для свого авто та оновлювати фільтр салону.Акційна пропозиція з 02.06.2021 по 31.10.2021:Антибактеріальна ультразвукова обробка кондиціонера за фіксованою ціною – 650 грн.*В акційну пропозицію входить:антибактеріальна обробка повітропроводуантибактеріальна обробка випарника системи кондиціонування  Це забезпечить видалення неприємних запахів з системи кондиціонування, нейтралізує бактеріальні зараження, грибки і бактерії в системі кондиціонування повітря і виведе їх з випарника. Відзначимо, що сучасні вугільні фільтри не пропускають до салону навіть запахи, отже ми рекомендуємо використовувати саме такі фільтри!Ми рекомендуємо дезінфікувати і проводити антибактеріальну обробку кондиціонера не менше 2-х разів на рік: на початку і в кінці основного сезону кондиціонування, щоб забезпечити якісне функціонування кондиціонера. Таким чином, своєчасна чистка і антибактеріальна обробка автомобільного кондиціонера допоможуть продовжити термін його служби і не допустити появу багатьох несправностей.*У вартість робіт по акції не входить вартість  фільтра при необхідності його заміни.Запис по телефону 0800331901

МЦ


Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.